Weerbarstige lokken. Een uitgegroeide coupe soleil. Vervelende schilfertjes. Zit u ook met de handen in het haar omdat uw kapsel een ramp is? Laat uw hoofd en haren dan onder handen nemen door Greta Bruffaerts. Want deze kapster heeft meer dan twintig jaar ervaring in de vingers. Zo geeft ze zelfs de meest hopeloze haren weer schwung.

 

Voor hopeloze hoofden en haren

Kapsalon New Style is een verademing voor mensen met ‘moeilijk’ haar. Want Greta weet álles van uw haar- en hoofdhuidproblemen. Die behandelt ze doeltreffend met de juiste aanpak en speciale producten. Zo pronkt u weer met een verzorgde kruin!

 

Altijd piekfijn geknipt

Bent u van nature gezegend met een gezonde bos glanzende lokken? Laat er dan tóch tijdig de schaar in zetten. Zo behoudt uw kapsel zijn vorm, en vermijdt u een slordige uitgroei of gespleten haarpunten. Voor een bezoekje aan New Style hebt u trouwens geen excuus nodig. Want ook ú hebt recht op een zalig verwenmoment.

 

Vrouwen, mannen en kinderen welkom

Greta geeft niet alleen vrouwen een nieuwe coupe. Ook mannen en kinderen zijn welkom in het frisse en vrolijke salon. Want Greta is een allround kapster die alle lokken onder de loep neemt. En er nieuw leven inblaast – met of zonder föhn.

Ook voor een feestelijk kapsel draait Greta haar hand niet om: instantglamour gegarandeerd!

 

Ook zin in een make-over? Maak dan nú uw afspraak. Geen tijd overdag? Op vrijdag is New Style tot acht uur ’s avonds open!